3-deurskast CONNECT wit

Gratis aflevering
€ 599,00

Stevig en stoer noemen we de kast Connect. Deze massief grenen hang/leg kast heeft een geborstelde afwerking, is gespoten in de kleur wit en de deuren hebben een verticale v-groef belijning. 

Het interieur van de kast bestaat uit één brede legplank bovenin en daaronder links een gedeelde roede en rechts drie gedeelde legplanken. 

Afmeting: 140x195x53 (bxhxd)

Uit de serie CONNECT; een stoere basic 3-deurs kledingkast met strakke sokkel en koof gecombineerd strokendeuren met sleufgrepen en 3 lades voorzien van solide metalen ladegeleiders.

Met de CONNECT kasten kun je je eigen kastenwand bouwen! De romp van de CONNECT kledingkast is gemaakt van massief, FSC gecertificeerd, grenenhout. De binnenzijde is voorzien van gemêlamineerde legplanken, praktisch met schoonmaken! De kasten zijn in de kleur wit gespoten, maar je schildert ze zelf binnen een handomdraai ook in een andere kleur (gebruik in dat geval watergedragen lak).

De serie CONNECT bestaat uit 3 basiskasten: Een 2-deurs kast, een 2-deurs kast met lades en een 3-deurs kast met lades. De kasten zijn zo gemaakt dat ze vlak tegen elkaar aan kunnen worden geplaatst. De kasten kunnen perfect naast elkaar geplaatst worden en zo kun je de kastwand zo breed maken als je zelf wilt. De CONNECT kledingkasten worden geleverd als bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.

Deze kast wordt GRATIS afgeleverd, alleen in Nederland (excl. waddeneilanden)

 

 
  • Levertijd 2-4 weken


Toevoegen aan bestelling:
€ 599,00